El Mundo sijaitsee keskustassa, yhdessä Kouvolan vanhimmista rakennuksista, jonka takia jo pelkästään itse talo on näkemisen arvoinen. Isot kaarevat ikkunat, korkeat huoneet ja värikäs sisustus eroavat tyylillään muista paikoista. Kun astun sisään El Mundoon, tuntuu kuin olisin ulkomailla! Vain se meri puuttuu...

Aamupäivisin El Mundo toimii lounasravintolana ja kahvilana. Voit poiketa kupilliselle kuumaa ja itse tehdyille leivonnaisille tai isompaan nälkään syödä herkullisen lounaamme. Ruokalistamme on erittäin laaja ja monipuolinen, harvoin teemme perinteistä nakkikastiketta, vaan ennemminkin ulkomaalaisia ruokia. Pääpainomme on Etelä-Amerikka ja Espanja,  mutta kuten nimi kertoo, El Mundossa saat makuja maailmalta!

Panostamme myös tuoreisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme tapaksia sekä annosruokia. 

Kannattaa myös tutustua viineihimme, jotka sopivat erinomaisesti listalta löytyvien ruokien kanssa nautittaviksi. 

"Mi casa es tu casa", sanotaan espanjassa, eli minun kotini on sinun kotisi. Toivomme että jokainen asiakas viihtyisi ja tuntisi olonsa tervetulleeksi. El Mundon tunnelma ja idyllisyys syntyvät vanhan arkkitehtuurin kauneudesta, iloisista ihmisistä ja aina palavista kynttilöistä. 

El Mundon tarina

Kaikki alkoi unelmasta. Olin nuoresta asti haaveillut omasta ravintolasta jossain lämpimässä palmupuiden alla, meren äärellä .

 

Päädyin monen mutkan kautta Kouvolaan, syntymäseudulleni. Jos en kerran voinut olla ulkomailla, voisin tuoda ulkomaat sinne missä olen.

Syntyi El Mundo, ravintola, jossa käynti on kuin pikamatka kaukomaille.

 

Rakastan matkustelua ja ruokaa, ja olen aina ollut kiinnostunut eri maista ja kulttuureista. Tämä näkyy työssäni. Saan vihdoin tehdä sitä, mistä olen haaveillut. Ruokalistojen suunnittelu on ihanaa, kun voin joka viikko keksiä uusia reseptejä ja kokeilla erilaisia ohjeita.

 

El Mundo tunnetaan tapaksista, mojitoista ja latinoruoasta. Välillä vierailevat kokit tuovat tullessaan muitakin makuja maailmalta. Latino-kulttuuriin minut tutustutti ja sai ihastumaan lasteni isä, joka on syntyperältään kolumbialainen.

El Mundo - Makuja maailmalta

El Mundo, Sunny Restaurants Oy, Koulukatu 4 B 45100 KOUVOLA