Muut palvelut

Afrikkalainen kabinetti: El Mundossa on viihtyisä kabinettitila, johon mahtuu syömään 16 henkilöä. Emme veloita erillistä tilavuokraa, kun ruokailet samalla. Voit varata tilan etukäteen tai tulla kurkistamaan, onko se vapaana. 
 

Tanssinopetus / salsa-illat: Järjestämme säännöllisesti erilaisia tanssi-iltoja, joiden teema vaihtelee. Tarjoamme ryhmille myös tanssinopetusta toiveiden mukaan. Kysy tarjous!

El Mundon kokkikoulu: Haluatko oppia tekemään eksoottista ruokaa oikeassa ravintolassa? El Mundon kokkikoulussa pääset tutustumaan lähemmin ruoanlaittoon ja raaka-aineisiin, joihin et törmää kotikeittiössäsi. Kokkikoulun osallistujamäärä on 6–12 henkilöä. Kysy tarjous! 

El Mundon drinkkikoulu: Tule tutustumaan miten tehdään kaupungin parhaat mojitot. Drinkkikoulun osallistujamäärä on 4–12 henkilöä. Kysy tarjous! 

Viinitasting: El Mundon rennossa viinitastingissa pääset tutustumaan 3–6 eri viiniin. Viinit voidaan valita toiveidesi mukaan tai saat valmiin maistelupaketin. Voit myös yhdistää viinitastingin ja kokkikoulun.

Catering-palvelut: Meiltä saat catering-palvelut juhliin tai tapahtumiin. Voimme kuljettaa ruoat tai voit noutaa ne El Mundosta. Jos mietit juhlapaikan valintaa, niin El Mundo sopii loistavasti perhejuhliin tai yritysten ja yhdistysten kemuihin. Meillä on tilaa noin 70 henkilölle. Tule katsomaan tilat ja pyydä tarjous!

El Mundo - Makuja maailmalta

El Mundo, Sunny Restaurants Oy, Koulukatu 4 B 45100 KOUVOLA